GENDER CONFIRMATION

Salam ibu2 semua, boleh share ke? Ada tak kebarangkalian akan salah gender? Ni scan masa 25weeks. Setiap kali scan dari 12w dr dah bagitahu girl. Tapi bila baca dr lain ckp boleh berubah sampai 28weeks, hati jadi risau. Bukan apa, nak pilih nama cepat. Hihihi. Tak kisah girl atau boy. Asalkan sihat. Cumanya biasalah. Ibu2 newbie kan. Excited lain mcm nak beli brg ikut gender🤭 terima kasih ibu2 semua yg sudi share

GENDER CONFIRMATION
5 Các câu trả lời

Sya pun ada perasaan mcm ni takut kena scam baby tapi so far 5 kali dah scan semua doct cakap girl, burger sign/garis. Last confirm gender haritu 27w. 2 kali dh buat 5D scan klinik berbeza gigih betul sbb 1st baby kan feel dia lain maciem. Brg2 semua pulak dh beli yg pink bunga2 😆

2y trước

same la sy…3x scan doc ckp girl.burger sign.brg2 beli girl punye dh.tawakal je ni

Sya hari tu scan 25week doc kata girl,next scan lagi 28week, so tunggu doc confrimkan laa 28week ni,x sbr jumpa bby minggu depan 28week🤭🤭

hi awak boleh cuba refer penerangan dkt tiktok tip nak elak kena scam masa scan https://vt.tiktok.com/ZSRprNLbv/

tggu next scan plak.. sye da 3x scan.. stakat nie jawapan Dr kk & swasta sme je..

Buat detail scan tak? Mgkin lebih jelas jantina dia

2y trước

Ya sis ni detail scan.