Upt strip positif @ negatif

Salam ibu² semua, blh tlg tgok kan upt ni positif @ negatif?

Upt strip positif @ negatif
4 Các câu trả lời

Sis cuba try UPT lain.. sebab org kata Mama Perfect ni suka scam org 🥺 tapi saya doakan rezeki awak & suami.. baby dust 🌬️🌬️🌬️

saya pun pakai ni...dua tiga hari ni saya pun dapat result mcm ni. tapi saya belun lewat period. isnin baru tarikh period

2y trước

skrg pregnant x sis...

nampak macam 2line nanti try lagi seminggu. sy dulu macam nii jgk pastu try lagi seminggu baru nmpk terang sikit.

nampak mcm positif...sis cuba smggu lg

2y trước

baik sis nnt sy cuba lg😊