Keguguran Tapi Belum Period

Salam ibu2 sekalian.. Nak tanya, kalau lepas keguguran, xde dnc.. Kne tggu period pertama selepas gugur baru kira subur ke.. Atau Ade Kemungkinan tak belum period selepas gugur, tapi dh boleh pregnant balik? Sebab rasa period mcm lambat.. Trima kasih smua..

7 Các câu trả lời

Mayba ada tempoh subur jugak waktu diantara keguguran dan tempoh x period tu.. Mcm sy, lepas gugur, x smpi sebulan lekat balik.. Cumanya x boleh nk kira brapa week la sbb belum lengkap 1 cycle period dah berisi semuLa.. Cuba wat test. Mana tau double line.. 😍

Sy lepas gugur period x tentu tp lepas 2x period, sy pregnant balik...kne check upt gak klu lewat period....

Mcm sy 3minggu lepas gugur dah period balik.. 3 x kitaran period baru hamil..

Sy pun blm period lg..dah sbulan lebih kguguran..dah try check upt tp -ve.

Memang period dtg lambt bb hormon nk kembali stabil.. Nanti datg lah tu...

Sy gugur 1/12. first period 2/1, pregnant balik 3/2

sy slepas 2mggu keguguran trus period