34weeks

Salam ibu² ..saya nak tanya normal ke sakit kt bhgian bawah perut hampir bhgian ari² tu...

2 Các câu trả lời

Normal sis.. Tu namenya round ligament pain.. Sakit di bhgian ari2 disebabkan penambahan berat bayi... Paling ketara sakit ktika ingin bangun dri katil dn batuk... Tpi jika sakit berterusan dgn tmpah darah, better pg hspital cpt2...

5y trước

Ouhh yeke.. Tq ye info.. Bru start sakit ptg td tp kejap kejap je.. Due bulan 1 ni.. Risau plak..

Awk berapa week skrg

5y trước

34weeks 2day