belum ada tanda

Salam ibu2, saya da 38w 2hari tapi masih tkda tanda2 nk brsalin, ada tips tak untuk cepat bersalin ? ank first takda pngalaman lg, saya kerap berjalan jugak, smpai bengkak2 kaki saya hihi 😅

17 Các câu trả lời

Saya 39w harini .. tapi still tkde tanda .. kaki dah bengkak .. risau juga .. harap tk lebih due , ada kawan suggest suruh buat squat .. Buat dlm 10x je .. inshaAllah menjadi

4y trước

Sama sis..tp kaki sa x bengkak.. Sa pun 39w tp tanda2 blm ada cuma ngilu pinggang ja tp perut tidak mengeras..

saya anak first pn x da tanda2 bersalin..sampai 40 weeks terus kena paksa bersalin 😂 . kdg anak sulung ni lambat hehe x tau la kan 😂😂😂

Sy 38w3d belum ada tanda2 lagi ni.. Ank kedua.. Anak sulung dulu genap 37w dah bersalin.. Yg ni lambat pula.. Asalkan jgn overdue sudah😁

Saya 39week5day. Masih bekerja. Family kerap jugak tanya dah sakit ke . Semoga dipermudahkan urusan kita 🥰

sy nk masuk 39week. bukaan 2cm msa check 37week. doc suh pulang dlu. smpai skrg xde tanda. next week kna serah diri dh

4y trước

Adik sy ada pngalaman yg sama. Bukaan ambik masa 2minggu from 2cm. Anak first. Sis try la mandi air rebusan akar fatimah. Labor exs.

Sy due esk tp blom ada tanda2. Td dh pegi jalan2 taman harapnya esk blh beranak la. Huhu.

Sy dh 39week msih x bersalin huhuhu