kencing keluar mcm darah period

salam ibu2, nk mtk pendapat. malam tadi ada mcm lendir coklat keluar dari bawah tapi tk byk. pagi tadi pula keluar dlm 2 titik. saya terus ke klnik swasta. doc scan (dari bawah) tapi ckp so far semua okay just dia bagi ubat kuatkan rahim lepas 2mggu suruh datang balik klnik. kandungan dlm 6week. tapi tadi saya nk kencing dkt panty liner tkde apa, bila kencing keluar mcm darah period. normal ke ? ada kena mengena dgn scan dari bawah tu ke sbb boleh jadi keluar darah ? bagi kata2 semangat please 🙏🏼 rasa down sgt #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

normal ada time tk rasa ada yg gatal sampai merah2 belakang.cream tk sure mana yg sesuai tp kena jaga kebersihan habuk2 ni tkblh ada kalau tk jd gatal

skrng sis mcm mn ye ..