Minum Air Gula

Salam Ibu2, nak tnya korang ada pengalaman tak minum air gula ? Huhu boleh tak minum tu sambil tutup hidung? And berapa kali tegukkan ?

6 Các câu trả lời

tak payah tutup hidung pon okay rasanya. pernah minum air gula dekat KK. Yang takda perisa tu. just rasa air yang terlebih gula je. masa tu try nak minum seteguk tapi tak boleh sebab air tu banyak. so terpaksa 3 ke 4 teguk camtu. okay je rasa dia. tak rasa nak muntah pon.

wsalam kenapa nk tutup hidung? air gula tu takde apa pun..anggap air kordial biasa tapi manis saja..awk takkan luah balik. berapa teguk tu bergantung awak. tapi better sekali teguk saja...xperlu stop.

Wsalam. Alhamdulilah dh pernah rasa minum air gula tapi bukan minum di kk. Buat di private. Alhamdulilah okay je air gula private punya. Kk punya tk sure. Better minum sekali teguk je.

sy sminggu sebelum mnum air gula, sy x mnum air manis lgsung. so bila the day mnum air gula tu sy rasa excited sgt dan rasa sdp sbb dh lama teringin air manis kan haha

Ank slung saya mnm steguk,,, ank kdua saya mnm 3teguk jgk 🤣🤣 nk mnth tp thn

air gula masa minum kat kk tu rasa mcm minum glukos oren pekat