..

salam ibu2 , mcmni sy sdg preg n mmg ada msalah morning sickness yg teruk . tpi selepas itu sy da try consume obimin daa smakin baik .. skrg ni sy da nk masuk 12w tpi tiber je morning sickness tu dtg blik .. muntah2 teruk gk ni , ada ibu lain yg sama x ? mcmna nk buat yaa

1 Trả lời

Samala kita..tp saya kena evening jer...lepas kol 7mlm..redho jer

4y trước

Yer...selmt kerja pagi ..so ok la kalau g kerja...tp blik kerja siap2 jer la nak muntah..