Baby meninggal dalam kandungan

Salam ibu2 . Harini hari paling sedih buat saya sebab bayi saya disahkan meninggal dalam kandungan 😔. Boleh ke saya terus ke emergency ? Soalnya saya belum bernikah. Tarikh nikah lagi seminggu . Risau sgt klau sangkut dkt hospital 😔. Biasanya doktor akn minta dokumen apa ye untk check in? Sijil nikah pun dia nak kn ? Plisss bantu saya ibu2 😔😔

11 Các câu trả lời

Pergi je sayang.. fikirkan kesihatan dan masa depan awak dengan bakal suami nanti..