Bukaan 1cm

Salam ibu2.. hari nie sya 36 minggu 3 hari..takde sakit2 pun.. pagi tadi ada turun lendir dan sya pergi hopsital .. doktor check ada bukaan 1cm .. sya nak tanya 1cm nak ke 4/5cm berapa lama ye? Dan normal ke sebab tak rasa sakit? Ada tak ibu2 yg pernah ada pengalaman macam nie?

1 Trả lời

Lain kali tanya doktor sis. Doktor tahu anggarannya. Sbb doktor tahu lama lagi la doktor suruh balik dulu & tak tahan dkt wad lagi. Kdg2 sstgh org ada yg cpt & ada yg lmbt. Semoga dipermudahkan urusan.

3y trước

Saya kena tahan ward sis… dah Alhamdulillah saya dah selamat bersalin.. saya tanya dalam nie saja nak tengok pengalaman ibu2 dalam nie .. 🥰