Upt dip n tell samar sebelum due period

Salam ibu2 dan ttcians, nak tanya kalau result mcmnie nk assume apa. Konfius, ikutkan period lagi 6 hari, tp test awal sbb rasa xsedap badan. Sakit kepala. Sakit pinggang. Upt ni fake hope tak? Xpernah plak naik mcmnie selama ni duk guna. Ttc dh nak masuk 3 tahun.. harap ada yg sudi share pengalaman dgn upt ni ☹️🥺😥 masa test tu terus nmpk samar cuma xjelas, bila dh kering jadi jelas. .tu yg confius risau evap, tp smlm pun naik mcmtu. .harini pun sama. ++ Test atas smlm ++ Test bawah harini#ingintahu #pleasehelp

Upt dip n tell samar sebelum due period
16 Các câu trả lời

Insha'Allah accurate,.. Sy test 7 hari Sebelum due period & nampak jelas & semakin terang pada hari sepatutnya period.. Alhamdulillah.. Bby pun dah 3bln lbh skg... Semoga ada rezeki sis, Aamiin.. Insha'Allah ada tu.. Just Hati-hati dlm buat kerja.. Andai kata blm rezeki, jgn stress2.. Usaha lagi, Insha'Allah.. Doa byk2,.. Insha'Allah ada, just take care, jgn lasak Sgt..

12mo trước

Alhamdulillah tahniah ya sis, nanti saya repeat test yaa. .amiin2, semoga ada rezeki saya dan semua yg menanti zuriat. .Insha Allah sis. terima kasih sis

Sy penah guna upt ni dgn clear blue mmg kluar result 1-2w dlm 3 hari mcm tu. Hari ke4 turun darah. G hsptl check dr kata period. Sy pun tak tahu lah gugur ke period. Kuar darah mmg mcm period takde ketul2. Bln dpn tu period keluar ketul2 mcn isi daging. So smpai skrng sy confuse upt tu scam ke atau mmg prgnant

12mo trước

mungkin chemical pregnancy tu sis, saya pun pernah mcmtu, macam nk pregnant dah, tp xjadi betul2. .tu yg upt dah detect rasanya. .semoga ada rezeki lagi ya..

Insha'Allah accurate,.. Sy test 7 hari Sebelum due period & nampak jelas & semakin terang pada hari sepatutnya period.. Alhamdulillah.. Bby pun dah 3bln lbh skg... Semoga ada rezeki sis, Aamiin

Awalnya check 6 hari before period 😅 macam ada nampak line tapi terlalu samar. Nak kan kepastian repeat lagi 2-3 hari. Kalau pregnant InshaAllah line makin jelas. Good luck sis 😉

12mo trước

InshaAllah ada dah tu sis. Cuma masih terlalu awal baru nak jadi tu. Kalau evap lain sikit sebab saya pun ttcians dulu. Selalu dapat evap line 😃 Banyakkan rest awal pregnant ni takyah buat kerja berat.

Hai sis..congrats..daa ada HCG dlm urine tu tapi blm cukup tinggi..cuba check last day before expected period dan check lagi 5 days after expected period..ada ni sis..tahniah

12mo trước

insha allah sis, nanti saya repeat test ya. . saya saja test awal sbb pernah MC awal2 dulu sbb lasak, tu yg mcm berjaga2 sikit skrg. semoga ada rezeki lagi 🥺🥺

sebaiknya tunggu lewat period dulu. tak sedap badan tu boleh jadi sebab nak period. mcm Sy, time nak period jadi mual2 mcm pregnant. Time pregnant takde pulak mcm tu

12mo trước

yeker sis, saya dh cek dah, sebab saya bulan lepas xperiod,. tu yg saya cek jgk je ni in between nk tunggu next period tu. tetiba naik samar mcmtu , confius jadinya. .

period regular , check lps 5-7hr delay priod...kalau irregular boleh check first urine pagi2...kalau makin hr makin terang..positif inshaAllah;)

12mo trước

aameen aameen;)

saya cek lagi pagi tadi naik mcmnie. tak terang pun line tu..takpasti la pregnant tak..risau chemical pregnancy..hmm☹️

12mo trước

sepatut dah terang kan kalau pregnant .

Repeat je upt lagi 2 ke 3 hari. Setakat yg ada ni mata sy nampak clear 1 line je. Moga2 nanti jelas lah 2 line tu

12mo trước

Insha Allah sis, terima kasih semoga ada rezeki saya. saya nak snap susah sikit nk nampak line tu, depan2 je nampak 🥺

Ada rezeki xkemana sis..insyaAllah,kalau pregnant akan makin terang upt tu...take care..

12mo trước

Insha Allah sis, semoga ada rezeki saya dan semua yg tgh ttc. .terima kasih sis