Gula rendah, hb ok

Salam and hi ibu², bakal ibu. Sy nak tanya. Sy ada cek gula, low. Cek Hb, ok je normal (14.5). Ada x kemungkinan Hb boleh turun nanti2 ble dah masuk trimester kedua or 3? Takut turun, sbb nmpk lawa dah Hb awal2 ni 😅 cuma cek gula, tetap sama. Low je. Normal ke mcm ni eh? #firstbaby #ingintahu

1 Trả lời

Normal sis. Sebab mengandung, hormon dalam badan semua jadi tunggang terbalik. Sis keep on makan ubat yg doctor bagi and makan je macam biasa. Semoga semuanya di permudahkan untuk sis ☺️✨

3y trước

orait. aamiinn. semoga dipermudahkan urusan semua. thank you🥰