Epsom salt untuk baby batuk Dan selesema berkesan tak?

Salam ibu2, baby saya batuk berkahak Dan selesema dah seminggu. Dah pergi klinik ambil ubat batuk Dan Dr bagi nasal spray. Masih tak sembuh lagi. Saya ada ikhtiar mandikan baby guna Epsom salt 2 kali sehari. Ada ke ibu2 yang ada pengalaman mandikan baby guna Epsom salt ? Berapa lama anak boleh sembuh ?

2 Các câu trả lời

Saya bagi anak saya mandi dengan Epsom salt dengan air suam masa demam, so far takes 3/4 days baru okay. Tapi sis kena rajin buat tepuk percussion untuk baby biar kahak keluar melalui poo poo.

6mo trước

sis mandikan berapa kali sehari?

sy xde pengalamna guna epsom salt. yg tu sy guna bila breast bngkak saja. sy bg anak mndi air suam perah lemon saja klu dia xsihat. alhamdulillah serasi.

6mo trước

berapa hari anak baik sis? saya risau anak pernah warded sebulan sebab pheumonia. takut sangat2 jadi balik.