Susu formula bayi 10bulan

Salam ibu2. Anak saya 10bulan. Hantar babysitter bagi formula. Malam saya bf. Baby 3-4hari sekali baru berak. Dah banyak susu tukar. Nak try s26 gold. Tapi mcm banyak jenis pulak sma & progress. Ibu2 yg guna s26 boleh share yg mana ok untuk lembutkan tahi anak tak?#bantusharing #seriusnanya #firstbaby #ingintahu

1 Trả lời

ble baby da start mkn, kne check mknn baby jgak.. sbb mknn pun bley wat baby sembelit/masalah mbuang..