4 bulan +ve covid

Salam ibu2 . Ada tak kat sini ibu2 yg positif covid ? Kkm belum call saya lagi . Saya kena call ke or pegi emergency hospital ? Simptom saya tak teruk cuma sakit kepala , sengal2 badan , sakit tekak n batuk . #firstbaby #pleasehelp

3 Các câu trả lời

Call dulu lebih baik supaya diorg dapat buat persiapan yg lengkap. Kalau sis terus pergi emergency hospital takut membahayakan ramai org lain. Lagi susah. Nanti diorg kena tutup & disinfeksi tempat tu so byk kes terpaksa ditangguhkan.

3y trước

ouhh okayy2 . thankyou info . sangat membantu .

Yg dekat MySejahtera tu ada proclamation of emergency kn. Boleh click situ. Tp sy x sure pula kalau x perlu.