16 weekkkk

Salam ibu. Nk tnya bby bump ibu2 smua strt nmpk time berapa week ya. Sebab saya 16 week pon mcm kecik sgt jee. Takut sbb ad sjrh mscrgge. #firstmom

27 Các câu trả lời

saya first preg 21w pakai blouse biasa tak nampak perut lg. kalau pakai jersey ke baru nampak tp sikit je

saya pregnancy ke dua, ni 5bulan dah perut relax jee nampak macam takde baby bump 😅

sya dh nak msuk 6bulan msih nmpk kecil ndk pa yg pntng bby sehat2🥰🥰🥰

saya baby bumpe kecik je da nk masuk 6 bulan baru nampak..

saya masuk 7 bulan baru nampak perut🤣🤣🤣

setiap org berbeza puan..sy dlm 24minggu

saya hujung 8 bulan bru nmpk..