Alahan mengandung

Salam ibu ibu, sy ada makan jamu sebelum saya dapat tahu sy mengandung. Sy dapat tahu sy mengandung bila period terlambat 1 mggu, saya terus check upt and positive. Sy terus ke klinik sbb nk sahkan kandungan, and yes memg dah mengandung 5 weeks. Tapi masih nampak kantung sahaja. Cuma sy agak risau, x bahaya ke jamu yg sy dah makan sebelum2 tu ibu2? Sy risau akan memberi kesan buruk pada tumbesaran anak. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

insyaAllah xde apa2, doc pon pnh bgtau asbab kalau mkn jamu2 kmungkinan mudah lekat (kalau mkn prancang)/ pon xmkn pon blh.