Baby 32w berat 2.4kg

Salam ibu ibu , saya haritu baru je jumpa dr pakar and dr scan ckp masa saya preg 32w baby saya dh berat 2.4kg . Pastu dia bising jgk sebab dh kirs berat kandungan 36w. Dia risau saya terpaksa bersalin awal. Ada ke ibu ibu pengalaman berat bb mcm ni . Btw saya tkde gdm hm …. Agak agak kalau bersalin awal tu normal ke elective

1 Trả lời

depends on situation..kalau bby bsr sgt smpai 4kg..terpksa brsalin czer..kalau normal takut nnti sngkut dh jd 2 sakit nnti..lg lm sakit nya nnti..bahu bby pun blh patah..puan pun blh alami koyakkan yg sgt bsr nnti tuk di jahit dan ambil ms tuk recover.... doa yg baik2 in shaa Allah smua yg baik2 shj brlaku .mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin