Kaki cramp

Salam ibu ibu , saya hamil 22 minggu . Dah dua tiga hari ni kaki asyik cramp je , tgh malam sampai simpul biawak lepastu ingat bangun tidur dah okay , rupanya masih cramp . Nak jalan pun susah sebab sakit. Normal ke ya ? Sakit bila nak berjalan #bantusharing #pleasehelp . 😭😭😭😭

8 Các câu trả lời

Saya kelmarin checkup . Nurse cakap sebab kurg calcium . So dia bg saya makan pil calcium alhamdulillah hilang dah cramp kaki . Takde lagi masalah simpul biawak hehehe

saya pulak kerap cramp kt jari² tangan. bangun pagi tetiba jari jemari rasa crem, bila nk bengkokkan rasa xselesa. weeks lebih kurang awak #1stbaby

sis trai makan ostenutrix shaklee..hari tu msa brapa week sy cramp kaki jugk..pastuh sy mkn pil shaklee tu sampai skarang 23week xda cramp dah

Uisshh sakit tu simpul biawak😅 kena plk tgh2 time tdo.. sabar jelah sis.. try urut2 manjaa gituu

try sapu minyak panas kat tapak kaki dengan betis lepastu sarung stokin. Semoga membantuu...

Saya dari awal mengandung kena macam ni sis 🤣 kadang2 tgh malam menjerit2 sbb sakit

Normal sis.. kena pakai stokin dan letak bantal kt kaki, selimut jangan lupa..

Sy pun dah 22 week...Tp selalu cramp kat perut....