Senak Pregnant 25 weeks

Salam Ibu Ibu. Nak tanya. Saya pregnant 25w. Normal ke kalau selalu rasa senak? Senak dekat area atas perut dari kat tengah dada sampai bawah rusuk tu. Tengah baring baring ttbe rasa senak. Ke itu pedih ulu hati? Tapi tengah rasa senak tu baby gerak active at the same time. Ada tak cara nak hilang kan? Dia kadang serang takde warning. Memang normal ke? Kalau normal, macam mana nak hilangkan ya?

1 Trả lời

ye pedih ulu hati. klu ada mkn benda2 pedas, berempah dan bminyak..elak dlu

4t trước

Oh ye ke. Sampai menangis nangis saya. Duduk tak kena. Tunduk tak kena. Mengiring tak kena. Terlentang tak kena. Kena buat apa ye? Sakit sangat.