Bila boleh nampak Baby bump

Salam ibu ibu nak tanya , seawal berapa minggu ye dah boleh nampak baby bump ? Sekarang saya dah 14 weeks. Tapi macam tak nampak baby bump lagi . Saya berat badan 48kg je . Taktau lah sebab badan kecik ke apa . Masa previous pregnancy saya genap 4 buln perut dah nampak . Time pregnant yg first berat saya 58kg . Patut ke saya risau ? Takut baby kecil dari sepatutnya ke ? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

Tk penting pun baby bump. Yg pnting baby sihat. 🙂 itu lebih utama. Ada org 6 bulan keatas baru nmpk. Jgn overthinking. Enjoy the journey. 🙂

Baby bump x penting. Yg penting scan.

2y trước

Saya dah scan masa 12 weeks okay cuma minggu ni macam terlebih emosi tu yg macam overthinking sikit