ALAHAN BAU MAKANAN

Salam hye semua sye prgnt 6minggu daa... Tpi skrg dh bertambah alahan saya.... X boleh bau makanan.... Asal bau nk muntah so nak makan pown payah.... Ape patut saya buat?? Kesian bby dlm perut x makan

1 Trả lời

Hi...sama ngan I yime tu ..minum susu and makan buah je...penting da benda masuk dalam perut..sekarang I dah 16 weeks..biasa Sudah sering lapar tp tak leh makan banyak sikit sikit je..😄😄

4y trước

Huhuhu..... Skrg sye dah 20week Alhamdulillah alahan saya dh xde... Tapi sekarang cepat lapar sampai nurse bising berat naik banyak.... Hihihi