nk tau.. ?

As salam.. Hye semua.. nk Tye la.. sape kat sini kerap rase lapar?? Sy baru 1st time ngndung.. masih awal lg pn.. baru 7mgu lebih.. masalahnye sy kerap lapar la.. korg Sume y ad masalah mcm sy nie slalu stdby makanan ape ye?? Nk g dapur mmg malas yakmat.. sgup tahan lapar tgu suami balik keje n dye belikan makanan.. ? kdg2 tu mmg Smpai tahap lapar teruk.. padahal kdg2 tu baru j lepas makan.. sy xde alahan pape lg buat Mase nie

22 Các câu trả lời

Okla takde alahan...hehe..sy baru masuk 5 week,,mgg kerap lapar juga...

5y trước

Alhamdulillah.. harap Smpai bsalin la kekal mcm nie.. 😁

Normal sis. Ada yg preggy lapar mcm naga. Ada yg preggy hilang selera mkn ☺

Wslm. .sama lah. .mcm sya stndby buah2. .sbb saya kurang mkn biskut2. .

Bagusnya xder alahan.. N berselera masa awal mengandung...

5y trước

Alhamdulillah.. harap dye bterusan Smpai bsalin nty..

normal lh tu,sy td kul 10pm dh mkn,skrg lapar lagi...😥

5y trước

😂 sabo j la

Haah...mmg ibu2 preggy kerap lapar...huhu

Standby buah2..kekacang..susu

Sama la.. Sy selalu lapar..2mggu naik 3kg

5y trước

😂😂 sabar j la

Normal sis. Sy tiap2 mlm mkn.

Standbye makanan utk kunyah