Kelas Antinatal

Salam .. Hye Mummy ! Kite nak tanya, siapa tahu dekat mana Kelas Antinatal Government / Private yang terbaik ? Kite first time pregnant, zero knowledge pasal hal pengurusan baby & bersalin. Rase macam perlu pergi sebab makin hari makin risau nak bersalin disebabkan kurangnya ilmu.

2 Các câu trả lời

waalaikumussalam, hi mommy! cuba mommy tanya kt kk yg mommy slalu checkup tu..kalau kt tmpt sy, kkia nya mmg ada buat kelas antenatal..tp sy tak sempat join, dah selamat bersalin dah 😁