Seluar Preggy

Salam hye mmy semua... Sape kat sinie tgh mencari seluar preggy?? Saya ade beli online dan dh smpiiii brgnye... Tapi saiz x muat dgn saya.... Saiz 3xL tapi seluarnya sesuai dgn org saiz M atau L... Ade yg berminat x untuk beli?? Saya beli 4pasang rm290 saya nak jual rm250.. Colur dark blue 2pcs, morron 1pcs, black 1pcs

1 Trả lời

Salam Puan, saya nak share tips beli pakaian ibu hamil. Sebaiknya jangan beli online. Puan kena pergi kedai untuk cuba. Saya dulu hamil, pakaian semua Scarlet Plus dari AEON. Semoga bermanfaat. 🤗

4y trước

Salam... Tq bgi tips nyeee.... Sye dh x beliii daa online... Skrg saya pown mmg pki scarlet dri Aeon puas hatiii