Mikubi

Salam, hye ibu semua... Ade yg pakai kn ank pampers jenama MIKUBI tk?? Sy baru je order pampers jenama mikubi ni... Sbb tk thu pampers ape yg ok... Ade yg ckp mikubi ni ok utk bby...sy beli size nwborn... Due nt bln 3,sj bli awal2... ??

Mikubi
37 Các câu trả lời

pmpers ni anak pkai dari newborn smpai skrg daa 5 bulan .. ok sngat x bocor pon kncing bnyak ..

Xpernah try...tp ramai yg kata ok..kalau utk nb ok la beli pampers yg murah2 sbb kerap kencing

Saya suka je pakai mikubi. Murah. Pakai pampers newborn lain mcm kecik sikit untuk baby saya.

Beli kat mana ye pampers mikubi ni? Belum pernah jumpa / tahu ttg pampers mikubi sebelum ni.

4y trước

Shoppe ada jual

Dah try OK je. Harga pn xde la murah mana sbb beli on9, xtau la beli kedai harga berapa

Saya guna gak. Tp yg x syoknya mikubi ni tape dia mudah sgt trtanggal x kuat lekat

Knape sye crii brand Mikubi utk newborn pnya takde ye..yg Ada smua dri saiz S..😭😭

4y trước

Sbb mco jd lambat..biasa je

Aah la nk try jgk utk nb nnt, kalau sesuai blh teruskan. Harga ok la dkt shoppe...

Pmpes ni ok, utk nb elok pakai murah ja sbb BBY dlm pntg atau kuning mmg berak2 ja

Saya pun baru nampak dalam FB ada org post jual pampers ni sebb anak xckup saiz.