Pengambilan Terlalu Banyak Seafood Memudarat kan Baby ??

Salam.. Hii.. Saya Fazi.. ? Sekarang Fazi da almost 10 weeks.. bole ke Fazi makan seafood banyak.. cth nya ketam, udang, sotong.. akan efek baby tak nanti..? Ni our first baby.. based on apa Fazi baca ketam tak bole makan utk wanita hamil.. ?

1 Trả lời

boleh mkn tapi pasti kn d masak sempurna.. sy da mkn 2 3 kali sotong, udang, dan ketam..

5y trước

asal boleh mkn, mkn je.. nnti bby xde nutrisi plak.. lain org lain sesuai nye.. tapi hati2 ya.. better masak sndiri.. mkn luar kita xtwu cara dorang sedia kn cmne.. 🤗