Upt samar hamil ke dan bila boleh pergi check scan

Salam hii first time here. Baru check upt selepas 2 hari delay period. Result positif tapi samar sangat. Dalam gambar lagi takberapa nampak ek tapi luar gambar nampak sikit samar tu😂. Cramp sekejap sekejap tapi kerap juga lagi lagi waktu tengah malam/pagi time tidur. Hamil ke? Kalau hamil, kalau ikutkan kiraan dari lmp saya, hamil maybe dalam 4 minggu. Dah boleh pergi scan ke untuk confirmation? Atau tunggu dulu seminggu check upt semula? Terima kasih

Upt samar hamil ke dan bila boleh pergi check scan
1 Trả lời

belum. tunggu 6w keatas. slalu scan 4w ni tak nmpk kantung lg.

11mo trước

sy pg smlm test .. mula x nmpk double.. slow2 naik line 1 lg tu kabur2.. dlm hti ni btol ke ni . x puas hti kuar g cri clearblue.. pg ni buat result pregnnt 1-2.. alhamdulillah... tnggu la next mnth scan.. sbb awl lg.. smga mommy2 yg mngndung sume sntiasa sht2 smpai time brslin...