Kandungan Luar rahim 6 minggu pregnancy

Salam.. Harini Dr. scan dah tmengesahkan saya kandungan luar rahim pada minggu ke 6 pregnancy ..Kena buat operation 3 tebuk di perut untuk buang tube belah kiri dan ada pendarahan dalaman sebab dah pecah.. Tanda awal sakit teramat sangat core pain 8/10 di bahagian bawah perut.. Nak jalan pun tak boleh. Ada muntah dan loya. Doakan saya kuat dan sihat semula..Semoga kalian dan baby sentiasa sihat.. terima kasih ... #firstpreganancy #PenghuniPertama #Jagadirisemua

2 Các câu trả lời

smoga segalanya d permudahkan.. dan semoga allah sembuhkan segera..