8minggu 5hari

Salam ..haii semua ..kalau pregnant 8minggu 5hari dah blh nampak jantung ke ??

11 Các câu trả lời

Tngok atas org jugak sis... Tak sama.. hehe sy p scan waktu 6w, nmpak kantung aje.. sbb dr kata rahim sy posterior.. jenis ke blkg.. tp kalau nk lebih jelas, scan ikut bawah la.. konfem nampak hehe

3y trước

oky tq sis

.. kalau dah pegi kk, doctor akn bagitw kita jgk brpa weeks yg bole sdah nampak jantung baby

sy pg scan smlm kandungan 6w5d, alhamdulillah dah dgr heart beat baby.. ☺️

Sy 9 minggu scan da nampak da sis. . . Scan 1st 7minggu tak nampak lagi :')

sy scan 7 weeks alhamdulillah nmpk semua.. hehe.. jntung baby pun dgr

Sy baru scan td, 8 minggu 4 hari. Nmpk

Selalunya boleh tengok ats perkembangan bayi

5y trước

Ohhh ..yake ..tq sis ..

Saya 8minggu dh nmpak jantung

Da boleh rasanya.. hihi

Biasanya dah bole😊

5y trước

Tapi sy scan tdi ..doc kata xnmpk ..lg pun sy de trun darah ..doc say that is normal ..