Salam.. Haid Saya Selalu On Date 15th tetapi Last Month 10th Haribulan. Bulan Ini Saya Belum Haid. So Bulan ink Sepatutnya Saya Haid On 10th Atau 15th?atau Pun Saya Mengandung kew? Tolong saya on this. Saya confuse. Saya berharap saya mengandung

1 Trả lời

Wasalam.. klu sis confiuse try cek upt mana tau ada rezeki.. saya pon tk tau sis mengandung ke tk.. nnt cek upt ya.. semoga ada rezeki n sihat selalu

5y trước

Try tnggu 15th ni maybe period.. klu tak period jgk bole cek upt.. biasa mmg hormon kita kkdng tk menentu.. bole jadi sekali sakala dia dtg lmbt