maternity pad jenis pants

salam hai smua nk tnya..matrnity pad jnis pants tu ade tak untuk size besar.berat dlm 115kg cmtu.. #ingintahu

1 Trả lời

boleh cari kat kedai2 baby. xsilap saya dh ada utk plus size. klu kt kedai biasa susah sikit. sy 90kg++ pun pkai kotex pants size L-XL. mujur muat pkai masa misi tlg sarungkan.

9mo trước

masa beli kotex pants tu pun sy tak konfiden sbnrnya...tkut xmuat..ada spare jenis pad biasa juga dlm beg. tp tiba2 kena czer jd mls nk susahkan misi lekat pad semua. minta misi try sarung pants tu. alhamdulillah ngam2 je.