Kandungan 6w5d anak first

Salam hai semua, saya nak tanya. Semalam saya ada turun darah fresh blood yang agak banyak then ada sikit ketulan, tapi before that, saya takda apa apa tanda or rasa sakit. Anyone bole terangkan tak sebab apa jadi macamtu. Saya dah direct pergi emergency and doc dah buat scan bawah, alhamdulillah still dengar jantung bby. Cumanya doc tkda terangkan kenapa boleh jadi bleeding mcmtu, anyone ada pengalaman or bole share kenapa bole jadi bleeding.. saya risau jadi lagi sebab doc tkda terangkan apa apa then just bagi ubat kuatkan rahim..

1 Trả lời

knpe x tanya doctor? lain org lain reason bleeading. ade org ada polyp, ade org sbb luka pangkal rahim ada. semua org x sama reason

1y trước

dia memang macamtu. tahu tahu je bleeding or spotting. melainkan kalau memang nak gugur tu baru sakit. memang sampai berguling la. kalau ada sakit perut or krem sangat, terus ke emergency.