Bleeding & Spotting

Salam hai semua, saya nak tanya, jumaat last week saya bleeding fresh blood banyak, and dah direct ke emergency doc just bagi ubat kuat rahim, doc just cakap “threatened miscarriage”. But sampai harini still keluar spotting & lendir coklat tu. Anyone ada pengalaman macam saya? dah seminggu saya risau. Apa perlu saya buat ya? Last scan sabtu lepas janin&heartbeat dah nampak..

Bleeding & Spotting
2 Các câu trả lời

banyakkan rehat. macam saya pun sama. doc kata theeatened miscarriage sebab ada spotting. maybe kandungan menjadi maybe tak menjadi. tapi so far bila banyak rest nampak kurang spotting. makcik saya dulu pun pernah bleeding heavy blood macam period tapi baby survive. inshaallah doa yang baik baik. spotting might be tak normal ketika pregnancy but positive je. inshaallah takda apa and boleh survive

boleh je pegi scan lagi sekali. banyakkan rehat, jgn stress, jgn buat kerja berat