Covid pada trimester kedua (5bulan)

Salam and hai semua. Saya dijangkiti covid pada usia kandungan 21 weeks. Apa perlu saya buat ya? Boleh ke saya ambil panadol? Saya risaukan baby. Ni baby first saya dan saya conceived through IVF. Ada tak mommy yang kena covid sewaktu pregnant trimester kedua jugak? Ada tips tak untuk saya? 😔 sekarang badan saya rasa seram sejuk dan saya ada sakit kepala sikit2. Saya risaukan baby..#pleasehelp #firstmom

13 Các câu trả lời

sy penah kne thun lps,mse tgh sarat..tp tkda simptom ap2. kne tahan ward jgk 6hri.sbaiknya elakkan drpd mkn panadol. klau paracetamol mybe blh..yg cme dsyorkan oleh klinik/hospital sahaja.