7w6d Spotting

Salam hai semua, normal ke kalau keluar mcmni 😅 penah bleeding fresh blood last week, and tgh consume ubat duphaston. Ada yg ada pengalaman macam saya tak?

7w6d Spotting
6 Các câu trả lời

ye Sy dulu Pon mcm ni. Sy checkup nurse ckp dinding Rahim Sy nmpk ade darah sikit. tp kedudukan baby ok di bahagian atas means x de ancaman keguguran. cuma doct bg je sy ubat kuat Rahim utk consume. doct ckp darah sbb Rahim nk membesar. x semua org mcm tu. tp normal. mgkin sis boleh consult dgn doct. semoga dipermudahkan ❤️

1y trước

ohh yeke. tu lah, lain org lain kisah nya tak pe, sis bedrest ya. jgn buat keje berat. banyak kan rehat di awal kehamilan. insyaallah semoga yg baik baik utk sis dan baby

Sy pun dh 3ari Kluar mcm tu..arini call klnk nk buat appointment nk buka buku pink tp klnk xangkat pulak,esok klnk tutup pulak.kena tggu hari Ahad pulak..ikut kiraan Sy dh 9weeks,last year dh miscarriage 11w😢so kali nie susah hati jugak bila keluar spotting Kaler coklat Cmtu..

saya pernah camni, dr kata kantung okay lagi, jauh lagi dari pintu, tapi lepas 2 minggu complete miscarriage. sebab dulu saya tak tahu apa apa pasal bedrest. baru saya tahu kalau keluar darah macam tu kena bedrest

1y trước

Awak berapa weeks masatu? Saya dah scan haritu dah nampak janin and heartbeat.. cuma risau la spotting ni still tk stop.

boleh pergi klinik @ hospital sis untuk check dulu , takut penempelan atau ancaman keguguran . apa apa pun consult dengan doctor dulu okay ? sebab ada orang dia pregnant akan spotting ada orng tiada spotting

1y trước

Dah check klinik scan semua khamis lepas, bby semua ok, heartbeat pun dah nampak, cuma tula saya still risau sebab bleeding last week doc cakap “threatened miscarriage”..

saya last week spotting macamni. but no fresh blood. sama juga doc cakap maybe threatened miscarriage. a few days dia stop after consume duphaston. awak spotting macamni dah berapa hari? ada rasa sakit tak?

1y trước

Ubat saya kena consume 3 kali sehari for 2 weeks. InshaAllah semoga yang baik baik saja untuk kita dan bby 🥰

Saya masa 5w & 6w pun ada juga mcmni. Saya pegi scan, okay je nampak kantung & janin. InshaAllah baik2 je tuu 🤲🏼✨

1y trước

Lama tak awak spotting mcmtu 🥲 saya dah almost 1 weeks, risau 🥲