Penerbangan

Salam, hai.. nk tnya.. mommy pregnent trimester kedua bole naik flight x..? Sape ad pngalaman bole kongsikn.. tq ats respond 🥰🥰 #Flight

4 Các câu trả lời

Tanya penerbangan sis nak naik tu. mcm airasia last 28 weeks je lepas dgn ada kebenaran dari doktor. Kalau xde surat doktor nanti dlm kapal terbang dyorg akan bg form utk isi.. dia akan pntau momy kt dlm flight tu 🥰🥰 Kena tye dlu pihak penerbangan laaa prosedur skrg. Sy punya ni masa thun 2020 dluuu

hi mommy. setahu saya second trimester masih dibenarkan utk naik flight tp kalau tak salah kene ada surat benar drpd doc. mommy try consult doc dulu ye

2y trước

tq ye

consult dgn doc ya condition awk, safe utk fly or x. selalu nya boleh je. tpi condition ibu lain2 kan. so consult dulu.

owh gituw.. okey2.. kebiasaannya pihak pnerbngn akn tnya ye pregnent ke x.. gituw ke sis??

2y trước

ok.. tq sis