Mintakk tips

Salam. Hai mummy2 semua , sye nak tnye laa, korang ade tips kee mcm mne nk bgi kluar. Due sye 15/11.. dah 39w1d. Tapi tkde tnde2. Sye tnye pendapat nurse² dorang kate bagi ibu kene aktif. Contoh jalan ke buat keje rumah ke. Tapi 1 hape tak jalan. Kadang risau die terlebih due.. tkot laa pape kan. Sbb kite tak nmpak die kat dlam macam mane.. risauu mmg ade.. puas pujuk anak ,bukak ayat2 alquran. Ttap takde rse tnde2.. seronok agknyaa duduk dalam perut😆😆.. #firstbaby

2 Các câu trả lời

ni apa yg sy buat laa . https://youtu.be/puZ0J-8X-zw?si=FX1Ck_LunMOtryq6 ikut senaman ni 3x sehari + squat. ptg tu turun darah dah. esok pagi beranak.

10mo trước

tq awak. in shaa allah sye try

baby selesa dalam perut awak 🥰