Breast pump yang boleh dicadangkan

Salam hai mommy, boleh recommend tak apa breast pump yg baik dan juga maternity pad yg okay. Terima kasih☺️#firstmom

1 Trả lời

Breast pump, baik pergi ke kedai yg boleh cuba atau dpt consultation drpd staf kedai pasal breast pump macam kedai Pump On The Go. Maternity pad, saya guna pad biasa je sebab darah nifas sikit dan saya czer. Tapi di hospital say sediakan libresse panties 2 helai untuk senang pakai buang selepas bersalin, masa tu lemah kan. Tapi saya pakai sekali je di hospital sbb darah nifas sikit. Tak berbaloi pakai panties libresse tu 😂.