Baju baby di hospital

Salam hai mommies.. nk tya masa di hspital / labour room baik packing jenis baju siang ke malam ? Atau dua2 bawa.. #1stimemom

2 Các câu trả lời

Macam sy bwk je lengan pendek, sbb nanti baby pakai bedung. Nak lengan panjang pun boleh. Make sure kain bedung jenis tebal, takut baby sejuk. Seluar tak perlu sbb nanti doc nak tengok berak kencing baby.

bawak baju lengan panjang n sluar panjang..sbb sejuk kat sana takut xpadan dgn bedung..