batuk utk ibu pregy

salam hai maaf ibu² nk tanya ada ke petua² utk ibu pregnant reda kan batuk ? sy seorang yg xpandai buang kahak. .dh berbulan batuk tp masih sama je. .ada masa teruk sampai muntah² ada masa elok je mcm xde pape. .kdg² rasa dada sakit sbb batuk nak bernafas pun rasa susah sampai kan nafas pun macam ada bunyi. .so rasa xselesa sgt. .sy dah pergi hospital , and dh beli ubat dkt farmasi tp masih sama. .petua pun ada yg sy dh cuba tapi masih sama. .#ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

minum air lemon suam awak, makan ais krim vanilla pun okay juga. lepastu minum madu. sama juga macam saya, kalau batuk pun ambil masa berbulan nak berhenti, hospital dah pergi, farmasi pun dah pergi. last saya ikhtiar macsm tu je la awak. harap membantu