Tampal gigi

Salam. Gigi saya berlubang. Kini hamil 7 minggu 2 hari. Boleh ke untuk tampal gigi? #ingintahu

2 Các câu trả lời

Boleh sis, sebab tampal xde injection apa2. Bhn dlm cecair injection tu bhaya utk janin x silap sy. Sblum sy buat prosedur tampalan gigi haritu, bgthu siap2 kt doctor tgh pregnant. Nnt doc tahu bahan apa yg dia kene elakkan

boleh je. Nti kalau dah buka buku pink pun dorang akan ade check gigi ibu preggy. Saya dah nak masuk 6 bulan baru dpt appointment tampal gigi 🤗