morning sickness

salam gai nak tanya... saya dah 8 weeks morning sickness teruk... ada tips / cara x nak kurangkan muntah... saya muntah setiap jam.. lembik dah #firstbaby

17 Các câu trả lời

Sabar lah lalui proses ni . Masu 2trimester akan hilang sikit2. Sy hritu pun sama juga . Apa pun xnk makan . Sebb rasa nk muntah je . Banyak kan rehat ok

sya rasa mcm tak ada tips hihi saya dulu dh cuba smua tips yg org bgi.. Endingnyaa 4-5 bln baru hilang.. Tersangatlah trauma dgn alahan

sabar je la sis. saya masuk 4 bulan stop. masuk 5bupan datang balik. cuma tak teruk sangat masa 5 bulan. 1st tremester memang teruk.

Memang takde ubat sis. Memang kena layan sampai hilang sendiri 🥲🥲

sampai 4 bulan ..mnum mamariam

Layan je sis🤪

refer doktor