Supplements For 2nd Trimester

Salam everyone. Tolong suggest the best supplements for 2nd Trimester... Folic acid boleh continue x?

8 Các câu trả lời

Sy dari 1st trimester sampai half 2nd trimester amek acid folic then doc tukar obimin, then tukar iberet...dr 2nd trimester smpi msuk 3rd trimester ni continue dengan iberet & jus mamariam je..hb cantik je bila g checkup..ada jugak dengar kwn2 amek supplement utk otak baby..tp x sure jenama apa..boleh try tnye doc😊

5y trước

Baik sis so teruskan je ya sampai next checkup lepas raya alhamdullilah clear.. Terima kasih sis ieza & sis adina 🤗

Sy ambik blackmores pregnancy n breastfeeding. Ubat kkia semua xngam.. Yg blackmores dah bagitau doc n dia kata ni ok sbb semua vitamin ada kat dalam. Tp mahal lah.. Dua botol rm88 kat farmasi tgh promo.. Xtau kalau ada tempat lain lagi murah 😊

Buat masa ni sy mkn new obimin dan folic acid sja. New obimin x blh skip makan. Nt ganggu bacaan HB.

5y trước

Harini dah masuk 18weeks. 🤗

makan new obimin . baby dh start besar dh xcukup dh klu mk folic acid shj

5y trước

rasanya sama .. sb KK sy xde obimin , so beli kt luar .. tp kwn sy g KK tmpt lain dpt obimin sama mcm sy beli kt pharmacy

sya amik zincofer kk yg bgi. tp just amik tu n stop folic acid.

5y trước

I see. Selalu baca zinc utk yg low bp

Saya amalkan vit c

Boleh teruskan folic acid.

Obical + Neurogain