Tanda bersalin

Salam everyone currently saya tengah 36weeks and saya first mom. Every night saya akan rasa sakit kat bahagian bawah tapi sakit dia bearable lagi so saya rasa its just braxton hicks tapi every morning bangun saya akan rasa sakit perut yg macam sengugut and angin. Should i worry or terus pergi hospital? Saya still working and belom start ambik cuti so risau sangat beranak time g kerja ke 🥺#firstbaby #firstmom

1 Trả lời

selagi tak ada bloody show or ketuban, belum lg. masa checkup inform misi kk ur condition.

12mo trước

thank you dear 🙏🏻