Bleeding ketika hamil

Salam and evening. Nak tanya, normal ke kalau bleeding time pregnant? Ada tak mommies kat sini yg selamat melahirkan even pernah ada bleeding? Bleeding saya dah masuk hari keempat tapi bila scan kantung still ada lg. Ada tak tips utk hentikan bleeding & bg rahim kuat selain consume ubat kuat rahim? Thank you mana yg menjawab & share pengalaman #firstmom #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

12 Các câu trả lời

Serious question, saya tak selesa pakai spender kalau kat rumah. Then macam mana nak detect if ada bleeding ye? Hmmm

5mo trước

dia keluar kerap dari biasa

Bleeding xnormal untuk mummy preggy, pergi klinik untuk check dan saranan doc.

5mo trước

ya dah check. kantung still ada doc just bagi ubat kuat rahim and minta utk bedrest