Contraction

Salam, due date saya 30th April nnt, sekarang saya 37 weeks and 5 days. And ni anak pertama saya😊. Boleh tau, time 37 weeks ni possible ke kite boleh rasa mcm false contraction? Sbb kadang kadang saya rasa mcm tegang di perut. And baby saya consistent bile scan baby besar 2 minggu dr sepatutnye. Terima kasih.#firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Due kita sama, and first baby jugak. tapi doc ckp baby sy kecil sikit dr minggu dia. Tapi takpe insyaallah takde pape semoga dipermudahkan segala urusan bersalin kita nanti 🥰

1y trước

insyaAllah..semoga urusan kite dua dan baby kite dua sihat hingga besar nnt! amiinn