Kantung jatuh sendiri

Salam. Doktor sahkan kantung baby saya mengecut. Doktor bagi 2 minggu untuk tunggu kantung jatuh sendiri. Ada tips ke nak bagi dia cepat jatuh? So far saya tkde bleeding or sakit perut. Risau kena dnc 😭 #keguguran #miscarriage #dnc

16 Các câu trả lời

Saya tak pasti lah ni tips ke apa, tapi pengalaman saya masa hari kantung jatuh tu, saya banyak berjalan kat tempat kerja. turun naik tangga, angkat brg2, ptg tu balik kerja terus bleeding byk sgt pukul 9 malam dia keluar, terus pergi PAC, check dah turun habis.