MULUT ANAK BARBAU

Salam/hi dearest parents Anak saya berumur 1thn 3 bln & sedang melalui fasa pertumbuhan gigi geraham & taring.. pada masa yang sama, mulut dia kadang2 berbau.. adakah ini normal?

2 Các câu trả lời

Hye mommy. .ank sye tmbh gg se awl 5bln. .stat sye tau dye da tmbh gg..sye tros stat gsok gg dye. .shri 2 kli. .mommy bole da gsok kn gg dye..amik ubt gg yg sesuai dgn umor dye. .🤗

4y trước

Ok thak u mommy for the advice.. now dah everytime mandi akan gosok gigi compared to before masa pagi2 je gosok gigi 🤗

Gosok gigi selalu

4y trước

Ok thak u mommy for the advice.. now everytime mandi akan gosok gigi compared to before masa pagi2 je gosok gigi 🤗