Pantang sendiri

Salam dan hi semua, Nak tanya ada tak yang berpantang sendiri tanpa ambil pakej pantang? Boleh share kan tips, atau cara yang effective tak untuk berpantang sendiri. Apa yg perlu dan tak perlu.

1 Trả lời

Saya! Baby dh 6 bulan. 1. Pertama, suami mesti main peranan sangat besar dan perlu sokongan dia 100%. Kalau sebelum bersalin dia x berapa rajin buat kerja rumah hurmm boleh consider utk tak pantang sendiri

2y trước

Ni sya setuju. Suami memang kena byk membantu specially yg dah ada anak lebih dr 1